İlküvez Ortaokulu

Vizyon: Milli Eğitim mevzuatına ve politikalarına sahip çıkan, zamanın gereklerine uyumlu, kaliteli, yapıcı, girişimci, ekip ruhuna sahip öğrenci-öğretmen ve personel ile birlikte ülkemizde eğitim hizmetlerinin gelişmesine katkıda bulunan, doğruluk, dürüstlük ve Şeffaflığı ilke edinen bir kurum olmak.

Misyon: Vatanını, insanlığı, tabiatı seven, milli ve manevi değerlere bağlı, sevgi, saygı ve sorumluluk içinde paylaşmayı öğrenen, sosyal ve ahlaki olarak gelişmiş, Türkçeyi düzgün kullanabilen duygu ve düşüncelerini rahatça ifade edebilen, öğrenmeyi davranış haline getirebilen, öz güveni yüksek bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08.30-15.10
Isınma: Kalorifer (Kömür)
Sportif Etkinlikler: Atletizm, Kros, Masa Tenisi, Futbol, Bilek Güreşi
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak Bilim Şenliği
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ilkuvezortaokulu.meb.k12.tr

Adres - İlküvez Mahallesi Okul Caddesi No13 Çaybaşı/ORDU

Yerleşim Yeri - 1243 Nüfuslu Beldedir.

Adres - İlküvez Mahallesi Okul Caddesi No13 Çaybaşı/ORDU

Ulaşım Karoyolu ile ulaşım vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Ordu İline 110 Km, Çaybaşı İlçesine 14 km uzaklıktadır.